Thea Bolstad

Theas Little Kitchen

Mine aller beste kaker


Thea Bolstad

Thea Bolstad (født 4. juli 1996) startet bakebloggen «My Little Kitchen» som 15-åring. På 16-årsdagen bakte hun sin første rosekake og postet den på bloggen. Lesertallene eksploderte og i dag er hun storblogger med over fem millioner sidevisninger. Mange tusen følger henne på Instagram og Facebook. Rosekaken er fortsatt blant de ti mest populære kakene på bloggen. Hun vant prisen Årets matblogger i VIXEN Blog Awards 2014

Årets matblogger er Thea Bolstad. Hennes store lidenskap er å bake kaker og dele oppskriftene med leserne på bloggen «My Little Kitchen». Hun lager kaker som ikke bare ser imponerende ut, men som også smaker helt fantastisk. Og det beste av alt: alle kan klare å lage dem.

I kakeboken Theas Little Kitchen deler hun 84 av sine beste oppskrifter med oss, blant annet favoritter som sjokoladerosekake, mangorosekake og cookie dough iskake. Mange av oppskriftene har hun aldri postet på bloggen. Hun byr på alt fra den berømte rosekaken til familiehemmeligheter, festkaker og baking til vennekvelder. Leserne hennes har også bidratt, ved å stemme fram bokas forside og sende inn sine egne rosekake-favoritter.

Fotograf
Paul Paiewonsky, Thea Bolstad
Bokdesign
Kristine Lillevik / WeOslo
Format
19 x 26, innbundet
ISBN
978-82-93311-19-5
Utgivelsesår
2015, høst