Shaun Bythell

En bok-handlers dagbok

Roman


Shaun Bythell

Han er bokhandler og driver The Bookshop i den skotske byen Wigtown, der han også arrangerer den lokale litteraturfestivalen. En bokhandlers dagbok er hans første bok.

I den idylliske skotske småbyen Wigtown driver Shaun Bythell bokhandelen The Bookshop. Hyllene er fulle av glemte mesterverk fra litteraturhistorien. Spørsmålet er om noen vil betale for dem?  

En bokhandlers dagbok er en skarp og morsom skildring av en bokhandlers prøvelser i vår tid. Samtidig er det en hyllest til den viktige samfunnsrollen som bokhandelen har – og et lidenskapelig forsvar for verdien av å lese bøker.

SAGT OM:
«En tørrvittig skottes dagbok fra et iskaldt antikvariat i den lille byen Wigtown er årets morsomste lesing! Den er den perfekte gave til alle som leser, liker bøker, liker bokhandlere, liker antikvariater. Så den burde være midt i blinken for alle Tronsmo-kunder.» 
Tronsmo bokhandel, Instagram 9. desember 2017

«Fantastisk underholdende.»
The Observer

 «Dette er bokens viktigste budskap: Støtt din lokale bokhandel. De har et desperat behov for din hjelp, og verden vil bli en betydelig fattigere plass uten dem.»
The Independent

 En sjarmerende memoarbok, full av mørk humor.»
Daily Mail

«Like morsom som fascinerende.»
Anthony McGowan

349,- inkl. frakt

Oversatt av
Nina Aspen
Originaltittel
The Diary of a Bookseller
Sjanger
Roman
Utgivelsesår
2018, høst