Robert Dugoni

Siste åndedrag


Robert Dugoni

Robert Dugoni er den kritikerroste forfatteren av bestselgerserien om David Sloane, som består av The Jury Master, Wrongful Death, Bodily Harm, Murder One og The Conviction. Han har også skrevet den frittstående romanen Damage Control, og sammen med Joseph Hilldorfer dokumentarboken The Cyanide Canary. Dugonis bøker har blitt sammenlignet med Scott Turow og Nelson DeMille, og han er hyllet som «den ubestridte kongen av advokat-thrillere» av Providence Journal, og blitt kalt «arvingen til Grishams litterære trone». Bodily Harm og Murder One ble begge valgt ut som en av Topp Fem-thrillerne i henholdsvis 2010 og 2011. Murder One var også en av finalistene til Harper Lee-prisen for advokatfiksjon i 2012. My Sisters Grave er første bok i en serie på tre bøker med etterforsker Tracy Crosswhite i hovedrollen.

Besøk nettstedet hans på www.robertdugoni.com, og følg ham på Twitter på @robertdugoni og Facebook på www.facebook.com/AuthorRobertDugoni.

Forfatter Robert Dugonis oppfølger til Min Søsters Grav fører drapsetterforsker Tracy Crosswhite inn i et livsfarlig spill. Hun  er tilbake i politijobben etter rettssaken mot søsterens drapsmann. Hun er fortsatt preget av denne opplevelsen da hun blir trukket inn i en etterforskning som truer med å ende både karrieren og livet hennes. 

En seriemorder som kalles Cowboyen dreper unge kvinner på billige moteller i Nord-Seattle. Selv etter at en stalker legger igjen en truende melding til Crosswhite, hvor han antyder at drapsmannen eller en copycat er ute etter henne, får hun ansvaret for å pågripe Cowboyen. Det er få spor og ofrene blir flere, og Tracy oppdager at løsningen på drapene kan finnes i en ti år gammel drapsetterforskning som andre, inkludert avdelingssjefen hennes, Johnny Nolasco, foretrekker å holde skjult. Greier Tracy å stoppe Cowboyen, eller blir hun hans neste offer?

Alle som elsker krim vil få et adrenalinkick av denne boken. 

 

Pocket, 199,- inkl. frakt 

Oversatt av
Kurt Hanssen
Originaltittel
Her final breath
Utgivelsesår
2017
POCKET ISBN
978-82-93311-32-4
E-BOK ISBN
9788293311270