Robert Dugoni

Siste åndedrag


Robert Dugoni

Amerikanske Robert Dugoni er hyllet som «den ubestridte kongen av advokat-thrillere» av Providence Journal, og er også blitt kalt «arvingen til Grishams litterære trone». Dugoni er to ganger blitt nominert til Harper Lee-prisen for juridisk fiksjon, i 2015 kom han til finalen i International Thriller Writers pris for årets spenningsroman, og i 2015 vant han Nancy Pearl-prisen for fiksjon. Bøkene hans er utgitt i over tjue land rundt om i verden, og er oversatt til tolv språk, deriblant fransk, tysk, italiensk, spansk og norsk. 

Siste åndedrag er andre bok med drapsetterforsker Tracy Crosswhite i hovedrollen. Første bok i serien, Min søsters grav (på norsk 2015), er en internasjonal bestselger.

Besøk nettstedet hans på www.robertdugoni.com, og følg ham på Twitter på @robertdugoni og Facebook på www.facebook.com/AuthorRobertDugoni.

Forfatter Robert Dugonis oppfølger til Min Søsters Grav fører drapsetterforsker Tracy Crosswhite inn i et livsfarlig spill. Hun  er tilbake i politijobben etter rettssaken mot søsterens drapsmann. Hun er fortsatt preget av denne opplevelsen da hun blir trukket inn i en etterforskning som truer med å ende både karrieren og livet hennes. 

En seriemorder som kalles Cowboyen dreper unge kvinner på billige moteller i Nord-Seattle. Selv etter at en stalker legger igjen en truende melding til Crosswhite, hvor han antyder at drapsmannen eller en copycat er ute etter henne, får hun ansvaret for å pågripe Cowboyen. Det er få spor og ofrene blir flere, og Tracy oppdager at løsningen på drapene kan finnes i en ti år gammel drapsetterforskning som andre, inkludert avdelingssjefen hennes, Johnny Nolasco, foretrekker å holde skjult. Greier Tracy å stoppe Cowboyen, eller blir hun hans neste offer?

Alle som elsker krim vil få et adrenalinkick av denne boken. 

 

KUN 265,- inkl. frakt 

Veil. pris 299,- 

Oversatt av
Kurt Hanssen
Originaltittel
Her final breath
ISBN
978-82-93311-26-3
Innbinding
Innbundet
Pris
299,-
Format
205 x 130 x 22
Utgave
1. utg
Sjanger
Roman, thriller
Sted
Washington