Robert Dugoni

Lysningen


Robert Dugoni

Robert Dugoni (født i 1961 i Idaho, USA) er en kritikerrost, prisvinnende og bestselgende krimforfatter som er utgitt i mer enn 30 land, og har solgt over fem millioner bøker. I mer enn fire år har han med Tracy Crosswhite-serien ligget på Amazons topp ti-liste i krimsjangeren. I tillegg til politikrimserien om Tracy Crosswhite, har han skrevet advokat-thriller-serien om David Sloane og den nyere spionthriller-serien om Charles Jenkins, samt en rekke frittstående bøker. Også kritikerrost for romanen Sam Hell (2018).

Tracy Crosswhite #3

Drapsetterforsker Tracy Crosswhite har et talent og en svakhet for å nøste opp i uløste kriminalsaker. Etter at hun selv i ung alder opplevde at søsteren ble myrdet, har Tracy gått hardt inn for å sørge for at andre pårørende får løst sakene sine.

I "Lysningen" prøver Tracy å løse en indianerjentes 40 år gamle, mistenkelige selvmord. Hun må grave dypt i historien til en liten landsby, og der finner hun mørke, ubehagelige hemmeligheter som ikke alle er interessert i at skal bli allment kjent. Kan Tracy holde løftet sitt til den døde jentas familie? Eller blir hun det neste offeret?

«Dugoni gjør en mesterlig jobb i denne romanen, som i hans tidligere verker. Om du ikke allerede leser ham, bør du begynne med det!»
‒ Bookreporter

«En av de beste krimforfatterne i bransjen.»
- Associated Press

Oversatt av
Morten Hansen
Originaltittel
In the Clearing
Sjanger
Krim
Format
Innbundet
ISBN
9788293311300
Pris
kr. 379,-
Utgivelse
mars 2020