Richard Osman

Mannen som døde to ganger

Torsdagsmordklubben nr. 2


Richard Osman

Britisk TV-personlighet, han er TV-vert for populære BBC Quiz, og stamgjest i mange andre TV-show. Han har også skapt ot arbeidet som ansvarlig produsent for utallige britiske og amerikanske TV-show. Han debuterte høsten 2019 med Torsdagsmorklubben, og fikk en eventyrlig suksess. Han ble kåret til Årets forfatter under British Book Awards 2021.

Torsdagsmordklubben nr. 1 var både årets mestselgende roman og tidenes mestselgende skjønnlitterære debutroman i Storbritannia 2020. 

Torsdagsmordklubben er vittig og hyggelig krimserie, og et kjærkomment avbrekk i havet av nordic noir. De utypiske og sjarmerende hovepersonene minner oss på at livet varer så lenge vi lever. 

De fire pensjonistene i Torsdagsmordklubben møtes hver torsdag for å diskutere uløste mordsaker. I Manne som døde to ganger blir et av medlemmene utsatt for et ran, og stygt skadet. De tre andre bestemmer seg raskt for å fange gjerningspersonen, og den heftige jakten på den skyldige blir opptakten til en rekke uvanlige og blodige hendelser, som inkluderer den lokale knarkligaen. 

 

SAGT OM TORSDAGSMORDKLUBBEN

«Vittig, varm og klok med imotståelige karakterer – dette er en av årets herligste bokutgivelser.»
-Daily Mirror

«Sensasjonell kosekrim. Like sjarmerende som den er god.»
-Dagbladet

«For en klubb.»
-Nettavisen

Originaltittel
The Man Who Died Twice
Serie
Torsdagsmordklubben nr. 2
Oversatt av
Lisa Vesterås
ISBN
9788293311843
Utgivelse
Oktober 2021
Sjanger
Roman, krim, kosekrim
Format
Innbundet
Pris
399,-