Raine Miller

Sjeldne og dyrebare ting

Blackstone-affæren, bok 4


Raine Miller

En New York Times-bestselgerforfatter!

Raine Miller har lest kjærlighetsromaner siden hun åpnet sin første Barbara Cartland-bok i en alder av tretten år. Nå skriver hun kjærlighetsromaner selv, men hennes erotiske romaner er så dristige at de kan få Barbara Cartland til å snu seg i graven. Miller jobbet som lærer i mange år, men er nå forfatter på heltid. Hun  bor i California med mann og to sønner, og de sørger for at hun bli dratt tilbake til virkeligheten hvis skrivingen fører henne for langt av sted.  Hun elsker å høre fra leserne og å snakke om romanskikkelsene sine. Sjekk siden www.RaineMiller.com 

Liker du sexy helter og heftige kjærlighetshistorier, vil du elske Blackstone-affæren!

Brynne og Ethan vender hjem fra bryllupsreisen. De venter barn og har akkurat kjøpt et vakkert, gammelt hus ved havet. Lykken burde smile til dem, men fortidens spøkelser truer fortsatt forholdets grunnvoller, og de må kjempe hardere enn noen gang for kjærligheten. Sjeldne og dyrebare ting er fortellingen om to sjeler som trenger hverandre for å føle seg hele. Da de må risikere alt for å bevare forholdet, forstår de hvor sjelden en slik kjærlighet er. 

 

En erotisk bestselgerserie

Det blir sagt at Raine Millers kjærlighetsromaner er så dristige at de kan få Barbara Cartland til å snu seg i graven. Blackstone-affæren består av de fire titlene Naken, Alt eller ingenting, Kun for dine øyne og Sjeldne og dyrebare ting. Det er en fortelling om kjærlighet, lidenskap og besettelse. Du vil garantert bli hektet.

Perfekt for dem som liker Fifty Shades- og Crossfire-serien.

 

Oversatt av
Dorthe E. Erichsen
Format
200x125x15 mm
Utgivelsesår
2015
Utgave
1. utg.
Originaltittel
Rare and precious things : The Blackstone Affair, book 4
Sjanger
Roman, erotikk
Serie
Blackstone-affæren
Sted
London
Pocket ISBN
978-82-93311-05-8
E-bok ISBN
9788293311065