Raine Miller

Kun for dine øyne

Blackstone-affæren,
bok 3


Raine Miller

Raine Miller har lest kjærlighetsromaner siden hun åpnet sin første Barbara Cartland-bok i en alder av tretten år. Nå skriver hun kjærlighetsromaner selv, men hennes erotiske romaner er så dristige at de kan få Barbara Cartland til å snu seg i graven. Miller jobbet som lærer i mange år, men er nå forfatter på heltid. Hun  bor i California med mann og to sønner, og de sørger for at hun bli dratt tilbake til virkeligheten hvis skrivingen fører henne for langt av sted.  Hun elsker å høre fra leserne og å snakke om romanskikkelsene sine. Sjekk siden www.RaineMiller.com 

En kjærlighet på randen av ruin. Kampen for at den skal seire.

Fortidens demoner truer med å ødelegge det lidenskapelige båndet mellom Ethan og Brynne, det båndet de har sverget på at aldri skal brytes. Da Brynne lider et stort tap, samtidig som de får løfte om nytt håp, tvinges de til å se hva som virkelig teller. Men er de to elskende i stand til å komme seg videre fra den smertefulle fortiden som hjemsøker dem? Ondskapen vokser, og Brynne og Ethan er i ferd med å miste alt. Må de gi etter for omstendigheter utenfor deres kontroll, eller vil de kjempe imot med alt de har for å redde hverandre og vinne et liv sammen? 

Liker du sexy helter og heftige kjærlighetshistorier, vil du elske Blackstone-affæren!

Blackstone-affæren består av de fire titlene Naken, Alt eller ingenting, Kun for dine øyne og Sjeldne og dyrebare ting. Det er en fortelling om kjærlighet, lidenskap og besettelse. Du vil garantert bli hektet.

Perfekt for deg som liker Fifty Shades- og Crossfire-serien!
 

Oversatt av
Ina Bakke Kickstat
Originaltittel
Eyes Wide Open
Format
205x130x24 mm, innbundet
Serie
Blackstone-affæren
Utgivelsesår
2014
Innbundet ISBN
978-82-999284-4-1
E-bok ISBN
9788299928496