Pelle Danielsson

Kål Hos Pelle

De beste oppskriftene


Pelle Danielsson

Pelle Danielsson er kokk og driver den Michelinguide-anerkjente restauranten «Hos Pelle» i Göteborg. Han har en forkjærlighet for husmannskost og er stor fan av kålen: «Uten kål i alle varianter hadde jeg ikke kunnet oppfylle mine visjoner og lidenskaper», skriver han. Hos Pelle er det ingen annen grønnsak som kan måle seg med kålen.

Fantastisk kokebok!

Det går en kålbølge over landet. KÅL er både supermat – det er helse i hver knask –  slankemat og en uunnværlig ingrediens i vår husmannskost. Kål er også rimelig og ikke minst veldig godt! Enten det er  som hovedrett eller som tilbehør.

Kål Hos Pelle er en hyllest til kålen i alle dens varianter. Boka byr på 82 fristende kåloppskrifter, som Grønnkålsuppe, Spisskålrisotto, Kålruletter, Broccoli- og kyllingwok, Blomkål i karri med kylling og eple, Gratinert blomkål, Pelles fisk- og skalldyrsuppe, Rødkål med blåmuggost, pærer og ristede valnøtter, Coleslaw og Surkål.

 

NÅ KUN 129,-

Inkl. frakt

Oversatt av
Jon Magnus Gursli-Berg
ISBN
978-82-93311-04-1
Pris
299,-
Utgivelsesår
2014
Format
17 x 24 cm
Utgave
1. utg.
Orig. tittel
Kål hos Pelle
Sjanger
Kokebok