Merete Norheim Myrdahl

Strikk bunads-kofte

Oppskrifter til alle norske bunader


Merete Norheim Myrdahl

Merete har strikket i hele sitt liv. Hun finner inspirasjon i naturen, i arkitektur, og ellers alt som har morsomme former og farger. Merete er utdannet idrettspedagog ved NIH, og har før det 20 års erfaring som prosjektleder i ulike reklame- og designbyråer. Hun fikk ideen til bunadskoftene da hun selv ønsket seg en praktisk kofte som ikke krøllet skjorten, og som både framhevet bunaden og ikke dekket til de fine detaljene på sølvbeltet. 

«INTET MINDRE ENN EN GENISTREK er Merete Norheim Myrdahls bunadskofte som du får oppskrift på i boken Strikk bunadskofte. Koften kan brukes til alle bunader, du bare tilpasser med en bord til akkurat din drakt.»
Tara, august 2018 

Den perfekte julegave til alle som ønsker seg en strikkekofte, eller som bare elsker å strikke.

Kort fortalt, i Strikk bunadskofte presenterer Merete Norheim Myrdahl strikkekofter til 21 av de mest populære norske bunadene. Det geniale er at det er to grunnmodeller, en kort og en lang, og de kan kombineres med et hvilket som helst mønsterdiagram i boken. Inspirasjon til farger og mønster på koftens krage og mansjetter, har hun hentet fra broderier, border og bånd fra de norske bunadene. Dermed kan alle finne en modell og et mønster som passer til akkurat sin bunad. 

Velg først koftemodell, og deretter mønsterdiagram og farger. Studer bildene og matrisen i boken, lek med farger og skap din helt unike kofte som passer til akkurat deg og din bunad. 

I boken er det også oppskrifter på barnekofte, jentebunad og guttebunad. 

379,- inkl. frakt

Fotograf
André Clemetsen
Bokdesign
Trine + Kim designstudio
Format
20x25, innbundet
ISBN
9788293311591
Pris
379,-
Utgivelse
2018, høst