Maria Turtschaninoff

Maresi

Krøniker fra Det røde klosteret #1


Maria Turtschaninoff

Maria Turtschaninoff (født 1977) bor i Karis, Finland. Hun debuterte skjønnlitterært i 2007 med romanen De Ännu Inte Valda. Hun er kjent for å skape historieinspirerte fantasiverdener med sterke, kvinnelige protagonister. Hun har en master i humanøkologi og er fulltidsforfatter, og regner J.R.R. Tolkien, Philip Pullman, Ursula K. Le Guin og C.S. Lewis blant sine favorittforfattere.

http://turtschaninoff.blogspot.no/

På den lille øya Menos ligger Det røde klosteret, der jenter og kvinner kommer fra alle land for å unnslippe forfølgelse og vold, og der alle kan dyrke sine interesser. I klosteret bevares hemmelig kunnskap om Gudinnen med de tre ansiktene: Jomfruen, Moderen og Heksen. Maresi er tretten år gammel og kom til klosteret fire år tidligere, på flukt fra sult og fattigdom. Hun liker å lese og å lære nye ting, og favorittstedet hennes er det store biblioteket i Kunnskapens hus.

Det fredfulle livet rystes når Jai – en jente med sammenfiltret blondt hår, klærne stive av størknet skitt og ryggen full av arr – ankommer øya. Hun har flyktet til klosteret for å unnslippe de grusomme forfølgerne. Og mennene som er ute etter henne, kommer aldri til å gi seg før de finner henne. En dag dukker det opp et skip i horisonten. Volden stiger i land. Maresi må stige ut av bøkenes trygge verden og gjøre det hun er mest redd for: å handle.

Innbundet, 299,- inkl. frakt

OVERSATT AV
Nina Aspen
ORIGINALTITTEL
Maresi. Krönikor från Röda klostret
FORMAT
200X205, innbundet
ANTALL SIDER
254
SJANGER
Roman, fantasy
SERIE
Krøniker fra Det røde klosteret #1
UTGIVELSESÅR
2017
INNBUNDET ISBN
978-82-93311-36-2
Pocket
978-82-93311-44-7
E-BOK ISBN
9788293311379