Kulinarisk Akademi

Saus & Kraft

Gjør måltidet til en opplevelse på 1-2-3


Kulinarisk Akademi

KULINARISK AKADEMI (KA) i Oslo er et kompetansesenter for mat og drikke. Mange av Norges elitekokker arbeider her på fulltid. Hit kommer så vel amatører som profesjonelle for å utvikle sine kokekunster. KA driver med alt innen matlaging, fra molekylær gastronomi fra Spania, til kjøttkaker med brun saus fra det norske tradisjonskjøkkenet. Mange vinkelnere har dessuten sin utdanning nettopp herfra.

Noen av Norges beste kokker jobber på Kulinarisk Akademi i Oslo, og i denne kokeboka lærer de bort det kanskje viktigste i et måltid, nemlig saus og kraft. En fantastisk saus får ethvert måltid til å skinne, og middagen blir aldri det samme etter at du har lært deg å lage god saus.

Enhver hobbykokk bør vite hvordan en god saus blir til, og mange sauser er faktisk veldig enkle og raske å lage. Du lærer – gjennom oppskrifter, videoer og bilder – hvordan du trinn for trinn lager saus like bra som proffene. Videoene finner du her, på Sauseskolen til Kulinarisk Akademi.

Saus & Kraft er i grunnen en komplett kokebok. Her får du mer enn 130 oppskrifter på alle typer sauser og klassiske retter, og mange gode råd og tips. Kan du det som står her, klarer du deg glimrende både i hverdagen og når det kalles til fest.

449,- inkl. frakt

Fotograf
Paul Paiewonsky
Bokdesign
Kristine Lillevik
Innbinding
Innbundet
Format
19 x 26
Utgivelsesår
2014
Utgave
1. Utg
Sjanger
Mat og drikke
ISBN
978-82-999284-8-9