Kristian Lambrehts

Pasta

Ekte italiensk håndverk


Kristian Lambrehts

(født 1990) er fra Førde og bor i Oslo. Han er utdannet kokk, og i 2015–20 var han kjøkkensjef på den anerkjente italienske restauranten Trattoria Popolare i Oslo. Lambrechts har en teft for gode smaker og kombinasjoner og har blitt en spesialist på italienske retter. I 2016 ga han ut boka Italia. En matsafari sammen med Jon Berg. Bildene er tatt av fotograf Paul Paiewonsky.

Kristian Lambrechts har laget en kokebok som hyller den italienske pastaen som vi alle er så glad i. Her lærer han oss håndverket bak en god pasta, hvordan du lager ulike pastatyper – og ikke minst alle de klassiske og smakfulle sausene som hører til. Noen oppskrifter er superenkle, mens andre er litt mer avanserte. Du lærer, steg for steg, å lage pasta, spagetti, lasagne, gnocchi, sauser og fyll til ravioli og tortellini – smakfulle retter som alle vil glede seg over.

Boka inneholder Lambrechts’ 40 favorittoppskrifter fra mange år som kjøkkensjef på Trattoria Popolare i Oslo, både tradisjonelle pastaretter som spaghetti carbonara, spaghetti vongole og oksehaleravioli, men også pastaretter som Lambrechts selv har utviklet. Her lages alt fra bunnen, uten snarveier. Bokas kapitler følger råvarene: fisk, kjøtt og vegetar. En bok for alle som elsker det italienske kjøkkenet!

Fotograf
Paul Paiewonsky
Bokdesign
Kristine Lillevik
Format
190 x 260
ISBN
9788293311553
Utgivelse
Oktober 2020