Den fleksible familie-kokeboken

75 oppskrifter med variasjoner som gjør alle i familien mette og glade!


Jo Pratt er en prisbelønnet forfatter og skribent, TV-kokk og matstylist. Hun har skrevet sju bestselgende kokebøker, blant dem Den fleksible vegetarianer (2017, på norsk 2018) og The Flexible Pescatarian (2019). Jo Pratt har samarbeidet med mange høyprofilerte kjøkkensjefer og merkevarer, blant dem Marcus Waring, Jamie Olivier og Gary Rhodes. Når Jo ikke skriver bøker, presenterer hun oppskrifter på nettet, på TV eller i ulike magasiner som BBC Good Food. Hun utfører også live matlaging på scenen og holder workshops og kokekurs. Dessuten er hun medeier i og kjøkkensjef på den prisbelønte restauranten The Gorgeous Kitchen på Heathrow Airport utenfor London.

Den fleksible familiekokeboken tilfredsstiller hele familiens ulike ønsker og behov. Den er full av velsmakende og anvendelige oppskrifter som alle i familien vil like, blant annet smoothies, pannekaker og supper, enkel pho, deilig blomkålsnacks, pannestekt pizza, tacos, grønnsakspai, meksikansk gryte, thailandsk karriform, pastagryte, italiensk bønne- og pølsegryte i form, ratatouille i langpanne, donutboller, kaker og cookies, og ikke minst en fantastisk god granola med kakao, yum!

Her er oppskrifter for dem som elsker kjøtt, fisk og fløte, det eksotiske og det vante, og for dem som vil ha det glutenfritt, melkefritt, nøttefritt, vegansk eller vegetarisk. Det er den komplette fleksible kokeboken, der du enkelt kan endre oppskriftene slik at de dekker alle behov. Alle rettene er smakfulle og delikate, og sørger for god stemning rundt bordet.

Tilpasningsforslag ved allergier, intoleranser og ulke kostholdsvalg

«Enkle, men spennende oppskrifter som bringer frem smilet hos alle i familien.» FAY RIPLEY

ENNÅ IKKE UTGITT!
Originaltittel
The Flexible Family Cookbook
Oversettere
Dorthe Erichsen og Jon Berg
ISBN
9788293311881
Utgivelse
Januar 2021