J.A. Redmerski

Kanskje aldri


J.A. Redmerski

Den amerikanske forfatteren Jessica A. Redmerski er varulv- og zombie-fanatiker, lykkelig eremitt og betatt av universet. Hun elsker TV-program og bøker som flytter grenser, og er en stor fan av AMCs The Walking Dead. Hun bor i North Little Rock i staten Arkansas sammen med sine tre barn og en malteserhund. I tillegg til oppfølgeren, The Edge of Always, har hun også gitt ut The Darkwoods TrilogyDirty Eden og to romaner i serien In the Company of Killers.

Noen ganger fører livet deg ut av kurs …

Tjue år gamle Camryn Bennett ønsker å få mer ut av livet enn bare å følge de samme rutinene hver dag. Hun har planer om å flytte sammen med sin bestevenn og starte i en ny jobb, men etter en marerittaktig kveld på byen bestemmer Camryn seg for å flykte fra det eneste livet hun noensinne har kjent. Hun hopper på en Greyhound-buss uten å vite hvor hun skal hen, det eneste målet hun har er å finne seg selv. Det hun finner, er Andrew Parrish.

Andrew er en spennende og impulsiv fyr, og det viser seg at han på mange måter er nøkkelen som skal til for å åpne Camryns forsvarsverk. Med ham lærer Camryn å leve livet igjen, og sammen finner de styrken og motet til å ta tak i problemene sine. Andrew lokker fram bortgjemte følelser hos Camryn, og snart opplever hun kjærlighet og begjær som hun ikke trodde var mulig. Men Andrew bærer på en mørk hemmelighet som enten kan forene eller ødelegge dem.
 

Oversatt av
Lisa Vesterås
Originaltittel
The Edge of Never
Format
200x125x31 mm, pocket
Utgivelsesår
2015
Pocket ISBN
978-82-93311-09-6
E-bok ISBN
9788293311027