Diana Henry

Fra ovnen til bordet

Enkle retter som passer seg selv


Diana Henry

er en av Storbritannias mest populære matskribenter. Hun har en ukentlig spalte i Sunday Telegraph og skriver for BBC Good Food, House 6 Garden og Waitrose Weekend, samtidig som hun opptrer jevnlig på BBC Radio. Hun har også en populær podkastserie, der hun intervjuer andre kjente navn i matverdenen. Hun ar gitt ut 12 kokebøker og vunnet mange priser.

En Sunday Times og New York Times bestselger

Da Fra ovnen til bordet ble utgitt høsten 2019, ble den raskt en internasjonal bestselger, og dessuten kritikernes favoritt både i Storbritannia og USA. Den er blant annet kåret til Årets kokebok av Sunday Times, Årets kokebok 2020 av Food & Travel Magazine Awards og Årets kokebok 2019 av André Simon Food & Drink Awards.

Dette er kokeboken for deg som vil gjøre litt mer ut av det daglige måltidet, men uten å gjøre det komplisert. Her får du 100 oppskrifter som viser hvordan du kan overlate det meste av arbeidet til stekeovnen og servere smakfull mat, laget fra bunnen og med naturlige ingredienser. Diana Henry sin yndlingsmetode for matlaging, er å ha alle ingrediensene i en ildfast form eller langpanne og la varmluften gjøre jobben. Råvarene forvandles til gylne, lekre retter, der smakene går opp i en høyere enhet. Her er alt fra enkle hverdagsmiddager til festmåltider for venner. 

SAGT OM DIANA HENRY

«Diana Henry er et geni når det gjelder smak.»
-Nigella Lawson

Oversatt av
Jon Berg og Dorthe Erichsen
Originaltittel
From the Oven to the Table
ISBN
9788293311966
Utgivelse
September 2021
Format
Innbundet
Sjanger
Kokebok