Kulinarisk Akademi – sauseskolen

Lær å lage saus like bra som proffene.

Ved hjelp av kokeboka Saus & Kraft lærer du – gjennom oppskrifter, videoer og bilder – hvordan en god saus blir til.

Her kan du lese mer om kokeboka.

Vaniljesaus

For oppskrift og bilder, se side 195 og 227 i Saus & Kraft.

Béarnaisesaus

For oppskrift og bilder, se side 33 og 216 i Saus & Kraft.

Majones ekspress

For oppskrift og bilder, se side 214 i Saus & Kraft

Rødvinssaus

For oppskrift og bilder, se side 35 og 215 i Saus & Kraft.

Kjøttkraft

For oppskrift og bilder, se side 210, 218 og 219 i Saus & Kraft.

Skalldyrkraft

For oppskrift og bilder, se side 211 og 226 i Saus & Kraft.

Kjapp kyllingsjy

For oppskrift og bilder, se side 209, 222 og 223 i Saus & Kraft.

Nøttesmør

For oppskrift og bilder, se side 224 i Saus & Kraft.

Eple-smørsaus

For oppskrift og bilder, se side 109 og 225 i Saus & Kraft.

Grønn olje

For oppskrift og bilder, se side 155, 220 og 221 i Saus & Kraft.